Ensimmäiseksi osoitan suruvalitteluni kaikkia loukkaantuneita kohtaan ja kaikkia kuolleiden omaisia, ystäviä ja kavereita kohtaan. Asia on niitä joita ei pitäisi koskaan tapahtua, ei Suomessa, ei muualla..

Ja nyt pesen jälkipyykin.. Heti alkuun kritisoin niitä jotka kritisoi poliisia. Kuinka ihmeessä voit kieltää aseen ihmiseltä joka esittelee sitä netissä? Onko netistä tullut se suuri ja kumma jota palvotaan kuin pyhää lehmää? Minustakin on ollut netissä kuva jossa pidän n. 10v sitten rynnäkkökiväärin piippua kaverin niskassa -enkä silti ole tappanut ketään.. Monenko suomalaisen ammuntavideoita on netissä, pitäisikö niiltä kaikilta evätä luvat? Kaikki tukeni sille poliisille joka päätöksen teki, hän ei ole psykiatri ja haastattelua pitäisi olla vuorokausia ennen tuollaisen varmaa tuomitsemista. Kaikki tuki poliisille.

Ja ministeri.. Nyt vaaditaan jo ministeriäkin eroamaan. Oikeasti! Jos yksi ihminen pystyisi hallitsemaan kaikkea, niin ei kun vaan. Minun eteeni ei ole sellaista vielä tuotu näytille. Tällaisissa tilanteissa eroa vaativia sanon tissiposkiksi joilla ei ole enää suhteellisuudentajua. Annan myös tukeni ministerille.

Sitten siihen jolle en anna tukea. Jos aikanaan Jokelassa oli yksi raukka tekemässä jotain jonka oli lukenut jostain, niin miksi uudelleen? Tämä ampujasankarimme -ei hän ollut mitään muuta kuin elämää kestämätön raukka joka ei keksinyt muuta kuin kopioida muiden tekemisiä.

Muutenkin tämä on mennyt naurettavaksi.. Ennen jos et kestänyt elämää, niin hirtit ittesi lähikoivuun. Nyt pitää vielä viimemetreillä yrittää todistaa jotain itselleen ja silti kuolla häviäjänä. Ja nyt ei enää kestetä jos joku sanoo rumaksi, pitää olla kaikenmaailman psykiatria siihenkin. Ennen vedettiin turpaan toisiamme jo ihan harrastuksen puolestakin, nyt siihen tarvitaan sitä apua, ei ihme jos viha patoutuu..

Saari, jos jossain luet tätä siellä jossain: et ollut kuin häviäjä joka ei osannut muuta kuin kopioida jotain toista. Et osannut lähteä edes niin kuin mies, vaan yritit vakuuttaa itsellesi olevasi sellainen. Jos olisit ollut mies, olisit hiljaa koivun oksalla. Tissiposki.