Eilen pääsi lähtemään pitkästä aikaa maalle ja tänään se vasta onkin hiljaisuus koittanut..

Illalla ei vielä oikein päässyt sinuiksi tilanteen kanssa kun aika meni laittaissa itteleen nukkumapaikkaa ja alamökkiä lämmitellessä. Yö oli sinällään mielenkiintoinen, että niin pimeää kuin täällä on, sitä ei kaupungissa koe koskaan.. Vaikka kuinka yrittää olla ilman valoja kaupungissa, niin silti siellä on vähintäänkin hämärää johtuen valosaasteesta. Vaan ei täällä - jos en tietäisi, niin olisi voinut luulla sokeutuneensa..

Vielä tänään saa olla hiljaisuudessa kun ei linja-auto aja koko ajan ikkunan alta ja kukaan ei huuda ei möykkää missään. Ei edes tarvitse naapureita kuunnella. Edessä on vielä puulämmitteisessä saunassa käynti järvenrannalla, joten ei paha rasti sekään. Jos vain keskittyisi siihen, että saa kerrankin nauttia hiljaisuudesta oikein topakasti.

Huomenna se sitten tämäkin ralli päättyy ja alkaa täysin uusi ralli. Täytyy siirtyä soratieltä ihan pinnoitetulle tielle.. Ensin Kuopioon ja sitten jossain välissä pommitettava Mikkeliin.. Perjantaina Mikkelistä takaisin ja viikonloppu menee taas heiluessa edestakaisin kaupungissa. Maanantaina Jyväskylään heti aamusta ja illalla takaisin.

Eli voinee sanoa, että se sitten loppuu tämäkin hiljaisuus aikanaan.