...meinaan kun asuu täällä susirajan takana..

Piti käydä oikein kouluttamassa itseään kokonaisen päivän ajan Espoossa. Miinuspuolena sanottakoon klo0400 tapahtuvan herätyksen, että on ajoissa perillä, mutta kyllä minä toisaalta olen ihan tyytyväinen täällä oloon.

Meinaan jos matkaa oikeasti meinaa tehdä, niin minun mieleen ei sovi 80km/h alueella paikallaan seisominen tai parhaimmillaan ykkösellä tyhjäkäynnillä rullaaminen - ja välit on sitten sitä kytkimen luistatusta. Jos ei luistata, on edessä ajavan perseessä, jos pysähtyy - joku toppahousu siihen väliin kampeaa vaikka väkisin. Siihen lystiin kun laitetaan nämä kaistalta toiselle pomppivat, niin soppa on kai valmis.

Tarvitseeko enempi kuvailla, vai joko arvasit Kehän aamuruuhkaksi?

Sitten nämä muka tärkeät kaverit.. Ymmärrän kyllä ne tärkeät miehet jotka kravatti kaulassa tulee ja menee suurilla autoilla ja tietävät oikeasti jostain jotain. Mutta nämä muka tärkeät kaverit.. Kyllä siinä oli taas naurussa pitelemistä kun kravattikaulainen kaveri tulee vanhalla japanialaisella pulkalla pihaan ja elvistelee kuin olisi omistanut koko pitäjän - tuskin omisti edes sitä japanialaista. Kai se on sitten oltava muotin mukainen...

Meilläpäin kun on tapana, että ajetaan ilman ruuhkaa pelivaraa jättäen ja kravattia en ainakaan henk.koht. suostu pitämään kuin puvun kanssa hautajaisissa. Jos elämästään tekee liikaa hosumista ja kiristelyä, niin ihan vapaasti - minä en moiseen oravanpyörään lähde ainakaan.

Kukin tyylillään, tietysti..