Vaikka netti nyt sattuukin olemaan puolillaan pornoa, pommeja, propagandaa ja irstailua kaikissa eri muodoissaan, niin ehkä siinä on jotain hyvääkin..

Ja ennen kuin joku harrastaa sukupuoliyhteyttä välimerkin kanssa, niin täsmennettäköön, että tarkoitan nyt www-sivuja. Netti kun tarkoittaa varsinaisesti koko palettia ja irstauden määrä vaan lisääntyy.. ;)

Innostuin hakemaan ihan oikeaakin tietoa välillä. Ja kyllä se on nyt myönnettävä, että historian tapahtumat näyttää paljon järkevimmältä kun tietää, että mitä tapahtui, missä ja etenkin miksi..

Joku voi kai minua nyt kutsua jonkinsortin irstailijaksi, mutta yöpakkaset, noottikriisi, Kuuban taphtumat ja asevarustelun aikakausi on sangen mielenkiintoista luettavaa. Vaikka niin politiikan kannalta koskaan asioita ole katsonut, mutta historia tuntuu aika ajoin aina toistamaan itseään, ja hauska noita on lukea..

Ehkä juuri siksi minua väsyttää tällä hetkellä liikaa.. Jos aamulla pitää herätä töihin - ei pitäisi puolta yötä lukea vaikka kuin kiinnostaakin..