Jos jostain saa olla kiitollinen, niin vapaasta.

Viikko vapaana ja jokunen kilometri takana, parasta hermolepoa mitä voi olla tarjolla.

Siihen kun pistää päälle asumisen rannan lähellä ja saunomisen puulämmitteisessä saunassa parin metrin päässä järvestä -voiko sitä enää muuta toivoa. Voi. Lisää lomaa ja tiestöstä vastaavan ministerin päätä jälleen sille hopeavadille!

Tässä valtakunnassa on varmasti tiet todella kauniissa kunnossa kun niitä ministereille ja turisteille esitellään Lahti - Helsinki välillä. Ajoin reittiä Koli-Kuopio tuossa päivänä eräänä ja en tiedä kumpiko vuoti enemmän verta, yhteen paukkuvista hampaista kärsivät ikeneni vai auton alusta jousine ja iskareineen.

Nooh, ei kannata huolestua..

Mitään ei ole saatu Pohjois-Savossa aikaan tieverkolle aikoihin, tuskin saadaan jatkossakaan. Taidan seuraavan vapaaviikon sijoittaa siihen, että menen katsomaan millaiset tiet on Kainuun ja Lapin suunnalla. Ja jos pidemmäät vapaat sattuu, niin haukun Etelä-Savonkin. Näin viikossa kun ei _kerkeä_ ajamaan ko toista tuhatta kilometriä joutavaa, niin pitää odottaa seuaavat lomat. :D

On se saakeli laiska, kehtaa edes enempää ajaa joutavaa.. Kunhan saan nyt kaikki kuvat yms purettua koneelle, niin lupaan lahjoa kansallismaisemalla yms tauhkalla kansalaisia. Mutta nyt jatkan lomailua ja ajan Jyväskylään haukkumaan paikallisia ja paikallista tieverkkoa.

Mutta loppupeleissä on sanottava, ai perketi miten hyvät tiet Suomessa on, ja onneksi on alhainen polttoaineen verotus! Koska muuten on ministeri ajanut kehäkolmosen pohjoispuolella omilla rahoilla?