Sattumalta eksyin sivuille joilla oli kerrottu nykytaiteesta..

Lainatakseni Kummelin Kultakuume -elokuvaa "Perkeleen, perkeleen, helvetin perse..". Tuota mieltä minä olen tästä nykytaiteesta.. Ja se kun on muka niin esittävää ja syvällistä keskustelua herättävää.. Oikeasti?!

Jos joku taiteilija lykkää ulosteensa kippoon ja antaa tehosekoittimen laulaa sen parissa, niin minun näkökannan mukaan siinä ei ole minkäänlaista taiteellisuutta vaan siinä on ainekset patistaa hoitolaitokseen muka-taiteilija.. Ja mitä intoa on katsoa jotain turhaa tuherrusta kankaalla.. Onhan se tietysti taiteilijan näkökanta maailman nykytilasta ja ahdistuksesta kun taiteilija roiskii kaksi viikkoa maalia kankaalle kossun voimalla - kyllä varmasti ahdistaa siinä vaiheessa..

Mihin hittoon on hävinneet ne taiteilijat jotka oikeasti osasivat kertoa tauluissaan tai ylipäänsä teoksissaan, että miltä tuntuu ja miltä näyttää.. Jotain edes mitä katsoa ja mistä jotain jopa ymmärsi. Vai olenko minä taidevammainen kun en osaa katsoa näitä maaliroiskeita oikein, että "ahaa, tässäkohtaa taiteilija on saanut remmiä perseelle ja on siitä niin kovin kiitollinen."..

Nämä nykyiset hipit saa jo taiteilijaeläkkeen siitä, että kusevat kuppiin.. Pitäisikö kaikille varusmiehille antaa sama eläke, kun valtio pistää tekemään sen saman..