Halusin oikeasti nähdä jotain...

Jos hehkutetaan F1-uutisissa, että ollaan oltu seuraamassa Räikkösen ensiaskelia Ferrarin leirissä, nyt kun viimein alkoi ihan oikeasti ajaminenkin - olisin nyt jotain muuta odottanut kuin noin minuutin pätkää jossa startataan koneita ja sammutellaan sitä.. Ai hei, anteeksi, oli siinä noin 10sek sitä ihan ajamistakin ja sekin oli ilmeisesti kuvattu mutkaisimmalta osuudelta mitä löytyy...

Jos siellä maikkarissa halutaan oikeasti markkinoida sitä uutta digiverkossa olevaa hienoa ja uutta palvelua, niin tämähän se varmasti on se kaikkein paras keino.. Etenkin kun puolipyöreät ämmät heiluu ennen koko tuota testistä kertovaa pätkää ruudussa ja kertovat miten hekin ovat laihtuneet teidän maksullisella ohjelmalla..

Oletteko koskaan kuulleet sanoja "Enemmän reisiä, vähemmän vaatetta tai sitten tanssitytöt helvettiin"? Jos ette, niin kuunnelkaa siellä maikkarissa Turmion kätiöitä.. Paksut reidet ja lyhyet autouutiset - jos siinä on teidän opas menestykseen, niin saatte menestyä ihan rauhassa. Ja tulen katsomaan muuta kautta kisat livenä tämän vuoden, kuten olen luvannut.

Jos maikkari saa edes pikkasen korjattua tasoaan, niin harkitsen ensivuonna..