Eikö kukaan aikoinaan Telenorin johdossa kysynyt, että onko fiksua alkaa mainostamaan kiusauksilta välttymistä ja samassa yhteydessä puhua Nykäsestä ja dokaamisesta? Eikö norjalaiset ole oppineet yhtään mitään matkojen varrella?

Tänään (24pv kulunutta kuukautta) oli jommassa kummassa iltapäivälehdessä jotain juttua siitä, että Nykäsen elämä on ollut kohtuu kosteaa ja synttäreistä se sitten vasta repesi.

Niin, että pitää kieltäytyä herkuista? Ilmeisesti ainakaan esikuva ei pystynyt siihen.

Telenorille ehdotus.. Minä voin tulla sinne teille mannekiiniksi. Mutta sopimukseen tulee sitten pykälä, että en saa nautiskella muutamaan kuukauteen 12v tai siitä vanhempia viskejä. Saan helposti sen rikottua myös, jos pojat lasketaan asialle.. Tuota nuorempaa "kuraa" kun ei ota muuten kuin kekkulin puolesta. Ja kekkulin saa keskiketterälläkin.

Voin siis luvata Telenorille, että kieltäydyn kaikesta viskistä mikä on alle 12v.

Ihan hyvä ajatus kuitenkin, että laitetaan alkoholin kanssa otsikoissa ollut kaveri mainostamaan sitä, että kieltäytyy. Nykäsen tähden olisi toivonut, että se olisi onnistunut. Harmi nähdä mestarista kuitenkin tuollaisia uutisia koko ajan.. Mutta kukin meistä tyylillään.

Ihan kuten myös Sonerassa todettiin aikoinaan hyväksi ajatukseksi hankkia Saksalaista ilmaa..