Nyt saan kimppuuni kaikki yli-nazi-vastustajat ja samalla kaikki yli-suvaitsevaiset..

Suomen valtio myöntää lisää tukea kehitysapuun 26 miljoonaa euroa. Miksi? Kysyn toisen kerran, miksi?

Onhan se julmaa, että jossain päin maailmaa ihmiset kuolee ja kärsii, mutta miten me voidaan antaa yhtään mitään ylimääräistä yhtään mihinkään samaan aikaan kun oma kansa kuolee ja kärsii?

Eikö ensin pitäisi hoitaa nuorison pahoinvointi? Eikä se mitään pahoinvointia ole, suurimmalta osin. Se on vaan sitä, että saadaan mennä kuin siat vatukossa.. Laitettaisi pari miljoonaa lisää järkevään toimintaan ja nuorille jotain muutakin tekemistä kuin pelkkä asemalla kaljapäissään notkuminen..

Eikö samantien voitaisi tukea jonkinverran maassa olevia yksinhuoltajia? Kyllähän se herra ministerillä on helppoa kun lapset on poissa kotoa ja ittellä vaan lompakko lihoaa. Entä ne jotka saa valtiolta säälirahaa siitä, että ollaan kotona hoitamassa niitä lapsia jotka joskus ovat tätä maata hoitamassa? Eihän niitä pidä tukea, eihän?

En ala edes jankkaamaan työttömistä, sairaista, eläkeläisistä. En ala myöskään jankkaamaan luokkakoon puolesta, en päivähoidon ongelmista, en edes nälänhädästä ja asunnottomuudesta jota kotimaassamme koetaan..

Minun mielestäni pitäisi hoitaa ensin oma pesä kuntoon ennen kuin lähdetään hosumaan.. Pidetään Suomi Suomena niin, että voidaan tulevaisuudessakin sanoa maatamme hyvinvointiyhteiskunnaksi - jos se sitä on nytkään..

Tuetaan pois, sieltä niitä kohta työttömiä tulee tänne lisää...