Uskomaton on ainakin väsymyksen määrä, mutta ei auta.. Pakko on vaan kammeta itsensä aina työn ääreen, uudelleen ja uudelleen. Kehoni huutaa leipää pöytään, ja leipä ei ilmaiseksi ilmesty. Tai sitten pitää alkaa laiskanpulskeaksi piipertäjäksi ja vaatia kansalaispalkkaa - palkkaa työstä jota ei tee ja kaikille valtiovelkaa niin, että selkä katkeaa. Hipit, menkää töihin tai yrittäkää edes näytellä, ettette ole vain laiskoja ja muutenkin velttoja.

Tai ei kai sen puoleen, eihän nämä kansalaispalkan vaatijat mitään velttoja ole.. Kyllä se vaatii paljonkin voimia, että voi joka ilta kaljapäissään roikkua nakkiputkan jonossa tappelemassa. Tai joka ilta olla siiderikiehkurassa paikallisessa kuppilassa puhumassa paskaa siitä miten on elämä vaikeaa kun joutui heräämään jo puoliltapäivin - kun pihalla se peevelin roska-auto alkoi mekastamaan taas. On se rankkaa..

Pitäisi oikeastaan alkaa ehdolle seuraavissa vaaleissa - näihin ei oikein kerkeä mukaan.. Vaalilupaukset voin tehdä vaikka samantien. Lisää ydinvoimaa tulisi samantien, pummilla elävät ulkomaalaiset karkotettaisi samalla istumalla, liian löysät joka-asian-valittajat saisivat kansalaispalkakseen puoli vuotta kivilouhosta ilman valitusoikeutta ja kettutytöt laitettaisi kettujen seuraksi häkkeihin. Tai toinen vaihtoehto on sama minkä ala-asteella opettajani lausui: "Kilon paloiksi ja lihamyllyn läpi, sitten viedään Ranuan eläintarhaan minkeille evästä".

Toivottavasti joku veti edes herneen nyt nenään ja sanoo minua ympäristökatastrofiksi, rasistiksi ja häikäilemättömäksi - joko kaikkea yhdessä tai erikseen.

Lievennetään nyt näkemyksiä senverta, että kukaan ei pääse liikaa keräämään pisum sativumia hengitysrööreihin.. Kannatan ehdottomasti ydinvoimaa, mutta myös vesi-, tuuli- ja aurinkovoimaa pitäisi saada hyödynnettyä enemmän - etenkin kahta viimeistä. Ikävä kyllä, suurien alojen täyttäminen esim aurinkopaneelein ei ole tässä pimeässä ja kylmässä maassa mahdollista tai järkevää vielä nykytekniikallakaan, mutta ehkä joskus.

Enkä ole myöskään niin rasistinen mitä ehkä ajattelet. Ja nyt puhun siitä yleisimmästä rasismin muodosta. Minun puolesta tänne saa tulla ulkolaisia, mutta velttoja meillä on ihan omasta takaakin. Jos sota tai katastrofit aiheuttaa muuttovirtaa meillepäin, niin sota loppuu yleensä joskus - ja ei kun takaisin. Rikoksenuusijat yms pitäisi lähettää takaisin, olkoot sotaa tai ei. Raiskauksesta narahtaneet pitäisi pikakäännyttää myös, ja pikakäännytyksellä tarkoitan sitä, että spittarit ei kerkeä maahan koskemaan kun lentokentälle roijataan. Jos me otetaan hyvyyttämme heitä tänne, niin jokin kunnioitus pitäisi olla meitäkin kohtaan.

Mutta hipit sen sijaan pitää viedä louhokselle, edelleen.