Joutuu ihan ihmettelemään, jälleen kerran...

Kaksi työpäivää on uudessa duunissa takana ja kolmas on sitten perjantai.. Pitääkö tässä tehdä se perinteinen "viideltä saunaan ja kuudelta putkaan", kuten kunnon työmiehen pitäisi? ;) Muuten hyvä, mutta viideltä vasta loppuu duuni, joten ei jouda vielä saunaan ja putkaan ei kerkeä ellei riehaannu oikein kunnolla. Vaan nykyisessä duunissa ei kehtaa edes riehaantua..

Mitä tänään juteltiin päällikön kanssa, niin todellakin pintaraapaisua on käyty koko alasta tässä viimeisen kahden päivän mittaan, mutta kuuleman mukaan olen juuri alalle oivallinen. Tietoa on imetty kuin sieni ja koko ajan on tapahtunut jotain, jos ei muuten niin sitten vaikka vapaaehtoisesti opiskelemalla.

Paljon tässä on tullut kahdelle päivää kyllä nippelitietoa ja kaikkea mahdollista, mutta... Vaikka toisaalta jo jotain tietää, niin silti ei tiedä oikeasti mitään. Perushommat onnistuu jo, mutta ei tässä vielä aleta henkseleiden paukutukseen kuitenkaan, koska sitä oppii hyvin nöyräksi jos liikaa luulee itsestään. Sama kävi joskus edellisessäkin duunissa (Ranttu lukee tätä kuitenkin, terveiset sinne entiselle duunipaikalle lämmöllä), joten tietää miten käy jos luulee tietävänsä kaiken.. Ei tiedä sitten juuri mitään..

Toisaalta on käynyt pari kertaa mielessä jo parin päivän aikana, että mitä se vanha orkesteri oikein puuhaa Kuopion suunnalla, mutta ei ole saanut aikaiseksi edes soittaa sinne.. Pitää odottaa sunnuntaille ja Soneran "kuppaa-meitä-ja-puhu-liki-ilmaiseksi" puheluja. Sitten joutaa kyselemään jotta mitä ne hulttiot puuhaa.

Toisaalta olen perhanaan onnellinen täällä, toisaalta en tiedä miten olla kun kaikki vaihtui.