Eilen pääsi jälleen yhdeltä reissulta kotiin ja toisaalta tyytyväisenä, koska se kuuluisa apina tipahti selästä kun löytyi viimeinkin hyvä kämppä mihin muuttaa..

On muuten aika uskomatonta touhua joidenkin välittäjien osalta tuo markkinointi vuokra-asuntojen osalta. Muutamia kerkesi katsomaan, että miltä moiset vaikuttaa ja on pakko myöntää, että hyviäkin ja paikkansa pitäviäkin ilmoituksia on olemassa, mutta... Pahin esimerkki lienee kun mainostetaan hyväkuntoisena asuntoa joka on sitten siinä kunnossa, että on kai siinä rakenteellisesti edes seinät hyvässä kunnossa. Ellei sitten nekin ole homeen kalvamia, mutta en jäänyt aiheeseen tutustumaan edes sen vertaa..

Jos ei asunnossa ole edes wc:n pytty ehjänä, niin ei se minun mielestäni ole hyvässä kunnossa. Puhumattakaan jos tapetit roikkuu miten sattuu, kaapeissa ovet on vielä paikallaan - jos niihin ei koske, jne...

Vaan kalliiksi tuo tuntuu käyvän jos haluaa hyvää.. Menee yli 450e/kk tuohonkin minkä sai, mutta onneksi mokomaan kuuluu jo nettiliittymästä alkaen kaikki. Ainoastaan sähkö on sellainen jonka joutuu päälle vielä hankkimaan, muuten siinä on käytännössä kaikki. Nyt ei muuta kuin odottamaan milloin pääsee muuttamaan vai meneekö ihan kk:n vaihteeseen saakka. Mitä nopeammin, sitä nopeammin.

Hassua... Sillon ko etsii kämppää, sitä ei löydy juuri mitenkään. Nyt kun on kämppä, niin kapula huutaa koko ajan, että nyt niitä olisi..