Pistetääs välillä politiikkaakin...

Perustan mielipiteeni oikeusministerin tapauksesta tällä hetkellä vain siihen mitä julkisuudessa liikkuu, joten ehdotonta totuutta en tiedä, enkä ikävä kyllä omista kristallipalloa.

Mutta.. Eikö oikeusministeri pysty siihen, että tietäisi mikä on oikein ja mikä on väärin lakien kannalta? Miksi oikeusministeriltä vie kummallisesti vaalien alla omien selvitysten tekoon aika, että vaalit ovat ohi. Eikö oikeusministerin olisi ollut kaikkein helpoin setviä tapaus heti kun se tuli julki, eikä junnata ja junnata paikallaan - koska loppupeleissä hän ei ole ollut se joka on maksanut jotain, jos kukaan on ja mitenkä maksanut. Tosin... Luulisi ministerin tietävän jos oma mies maksaa jotain pöydän alta, vai?

Mikäli kaikki mitä on julkaistu lehdissä yms pitää paikkansa, ei kyseisellä henkilöllä ole mitään asiaa enää mäelle. Ei edustajana, ei ministerinä, ja puhumattakaan oikeusministerin pestistä. Mikäli ministerin omat tutkimukset sekä hänen lakimiestensä tutkimukset kertovat vaalien jälkeen, että jotain väärää on tapahtunut - näen ainoana ratkaisuna hänen eroamisen edustajan paikalta, mikäli hänet sinne nyt ylipäänsä edes valitaan. Vai kuulemmeko erinäisiä selityksiä ja paikasta pidetään kiinni kynsin hampain? Ikävä kyllä, laittaisin rahani likoon vedonlyönnissä tuon selittelyn nimiin..

Mutta yhdessä asiassa tämä koko uutisointi on tavallaan pitänyt paikkansa. Olen aina pitänyt tämän sossupuolueen edustajia sellaisina jotka esiintyvät työläisen parhaana ystävänä ja heti kun silmä välttää, harrastetaan omiin liiveihin vetoa. En tiedä mistä tämä johtuu - lie tullut sitten äidinmaidosta, mutta näin se vaan on.

Ja noin tulevan vaalipäivän luvaksi lupaus, en tule sossuja äänestämään vieläkään.