Tutkiskelin tuossa joutessani, että mitä kaikkea tässä on saanut kirjoitettua tännekään ihasteltavaksi ja on sitä muka niin kiireinen nykyään..

Toisaalta jos töissä menee se normaalin mallin mukainen aika, niin illasta enää kehtaa kirjoitellakaan mitään kun osa hommista tulee vielä kotiinkin mukaan. Sitten jos on vielä keikkapäivä ja saattaa tehdä senverta hommaa, että päivän pituudeksi tulee 14-15 tuntia, niin sitten ei enää kehtaakaan mitään kirjoittaa..

Ai viikonloppua meinaat? ;) Juu, sillon on jo olemassa riski, että jotain saa aikaiseksikin, mutta ei sitä koskaan tiedä missä sitä on ja milloin on menossa. Yleensä on kuitenkin.

Pitänee kai vaan olla tyytyväinen, että kiirettä pitää. Sillä se lompakko lihoaa ja ihminen muuttuu onnellisemmaksi. Raha ei tuo onnea - sanotaan.. Mutta kyllä se niin on, että sellaisen sanojat eivät ole koskaan rahaa omistaneetkaan. Tai jos se ei tee onnelliseksi, niin ainakin se helpottaa elämää. Tai jos se ei tuo onnea, niin rahalla sen onnen voi ostaa. Kyllä minulla puolustuspuhetta riittää jos rahasta puhutaan. Hetimullekaikkitänne! ;)

Alkaa jo ennalta pelottamaan tuleva Kuopion keikka - pikkujoulut... Onneksi sinnekin on vielä joku viikko aikaa..