Mietitääs nyt ihan oikeasti näiden anarkistien ja muiden remppaleiden toimintaa, onko siinä mitään pohjaa?

Jos kokoonnutaan osoittamaan mieltä, niin ei siinä mitään. Mielenilmaisuja saa tehdä ihan miten vain ja missä vain, kunhan pidetään järki päässä.

Mutta nämä Smash Atem -anarkistihippien mielenilmaisut... Jos ensin kokoonnutaan sillä periaatteella, että pistetään meno ja meteli käyntiin, sitten heitellään poliisia pulloilla ja kaikella muulla mikä vaan käteen sattuu..

Antakaa minä arvaan.. Kunhan arki koittaa, niin näitä samoja idiootteja on itkemässä mediassa kun poliisi on ottanut ja lyönyt hilut ranteisiin ja saattanut jopa ottaa ja lyödä ihan patukalla..

Nyt vuodatan, ja kunnolla: jos minulta kysytään, niin näille esivaltaa vastustaville klopeille olisi pitänyt järjestää oikein kunnon pamppusauna. Olisi kerrankin tehty sellainen palvelus EU:lle, että ei mitään rajaa. Olisi näytetty, että kerrankin isäntämaa osaa antaa sitä samaa mitä pyyntö kuuluu.. Jos heitellään tavaraa niskaan ja uhallaan kokeillaan, niin ei mitään muuta kuin mellakkatonkat sumua esiin ja sen päälle patukkaa niin, että se maailmanrauhaa polttopullon kanssa ajava kloppi olisi oppinut kerrasta. Ja sama viesti olisi välitetty koko maailmalle samantien.

Vaikka tapahtuma sujuikin "liki" kauniisti, niin en voi ymmärtää tätä paapomista mitä meillä harrastetaan. Kerralla sellainen opetus näille, että tietävät seuraavat vuosikymmenet - ja katso, ei ole mellakointia meillä tai jos tulee, niin enemmän ja lisää.

Vanha kunnon "keppiä kansalle" olisi toiminut niin kauniisti...