Lainaan Iltalehdestä kolumnisti Laitista, hän kiteyttää koko ajatuksen:

"Miehen osa on Suomessa niin kova, että hän elää lähes kymmenen vuotta vähemmän kuin nainen, sillä naisille on järjestetty kevyitä töitä, alhaisempi eläkeikä ja parempi terveydenhoito. Naisia suojellaan monin tavoin.

Suomi on miesten itsemurhien kärjessä. Psykiatrien mukaan yli kolmannes koululapsista on häiriintyneitä. Elämä tyrannimaisten vaimojen ja naisopettajien komennossa on monelle miehelle ja lapselle liian rankkaa. Miesten sydäntautikuolleisuus on korkea.

Oikeuslaitos sortaa miestä avioerossa, sillä naistuomarit eivät anna hänelle oikeutta lapsiinsa, vaikka äiti kuuluisi ns. 4H-kerhoon eli on holisti, huumehörhö, hullu ja huora. Eduskunnan naisverkosto säätää miesvihamielisyyden kiihkossaan lakeja, joilla kokolihaa syövien heteromiesten elämä kriminalisoidaan.

Miehen eurokin on paljon alle 80 senttiä, jos otetaan huomioon hänen työnsä määrä, raskaus, vaikeus ja eläkeikä. Tuosta 80 sentistäkin naine vie valtaosan. Tyhmille ja kyvyttömille naisille on lailla säädetty 40 prosentin kiintiö hyväpalkkaisiin virkoihin."

Vaan näinhän se menee.. Auta armias kun sanot poikkipuoleisen sanan naisia vastaan, niin kyllä on jokainen naisjärjestö samalla iskulla kimpussa ja muuten raakkumassa. Kai meidän miesten pitää olla sitten vaan tyytyväisiä ja samalla hiljaa, hyvin hiljaa.

Ehkä pitäisi tehdä kuten entinen työkaverini opasti.. Asetu vaan pitkälleen ja odota, kyllä se puristava rintakipu sieltä tulee..

Toisaalta, minulla on naisille yksi sanakin.. Kontilles!