Jo aikoja takaperin mainostin Suunto X9i:n erinomaisuutta.. Nyt joutuu vetämään takaisin ja oikein rankalla kaavalla..

Laite on sinällään ihan hyvä, mutta takuukäytännön takia jää seuraava Suunto minun puolestani kauppaan. Jos hankin 500e kellon joka on varustettu vaikka millä ja takuu on kaksi vuotta. Sitten siitä rapsahtaa rannelenkki ennen kuin kaksi vuotta on edes vieressä ja mitä sanoo Suunto. Ei se takuu sitä kata. Ei tietenkään... Asiakaspalvelussa sanottiin vaan suunnilleen, että se nyt on vaan voi voi..

Eli - minulla on 500e rannekello jota ei voi pitää ranteessa. Rannelenkin hankkiminen on noin 50-70e arvoinen lysti. Kuinka pirussa sellainen kumilutta voi maksaa noin hyvän summan? Ja jos sen nyt sitten siihen hankkii, niin onko odotettavissa, että se on noin vuoden päästä taas kappaleina?

Kaikkiaan minulla olisi siinä vaiheessa 600e arvoinen tiuku kun takuu loppuu... Ja takuuaikana menisi noin 100-140e pelkästään siihen, että värkkiä korjataan.

Pitäkööt värkkinsä, seuraavaksi siirryn vaikka Polarin pariin - niillä on toiminut ainakin sykemittareiden kanssa takuu ja huolto niin kuin pitääkin - ja mittari on sentään 350e edullisempi hinnaltaankin..

Olen äkäinen, ja aiheesta.