On tietty pieni ryhmä enää jäljellä jotka taistelivat meille nykyklopeille oman isänmaan.

Olen miettinyt sitä, että miksi valtiovalta ei ole tukemassa näitä viimeisiä veteraaneja mitä meillä on, heitä ei tueta juuri mitenkään. Odotetaan vain, että jotain tapahtuu joidenkin muiden taholta.

Herätkää nyt viimeinkin! Sotiemme veteraaneja, tämän maan puolustajia ja nykyisen yhteiskunnan muodostajia ei ole enää kuin kourallinen!

Näin Keskisen kyläkaupan sivuilta surullisen listan siitä ketkä ovat olleet lahjoittamassa jotain vetetaaneille.. Jos arvon kansanedustajat nostaa vaan omaa palkkaansa ja ei näy edes isänmaan puolustajien puolella mitään, niin onko väärin jos syytän oman arvon tavoittelijoiksi lähes koko sakkia?

Avoin haaste: [email protected] -osoite ottaa vastaan jokaisen kansanedustajan ja ministerin tekemän lahjoituksen tiedon vastaan. Lahjoittakaa nyt, kun vielä voitte. Pian ei ole kenelle lahjoittaa. Lupaan, että jokainen edustaja tai ministeri joka lahjoittaa jotain veteraaneille, hän pääsee minun kunniagalleriaan niin pitkäksi aikaa kun tätä blogia pidän tai perustan uuden.. Ja lahjoituksen varmistan kohteelta.

Ikävä kyllä, luulen, että kenestäkään ei kuulu yhtään mitään.. Yksikään "kansankynttilä" ei taivu siihen, että jotain antaisi hyvään.