...johtuen kirjoitan tämän.

Iltasanomat uutisoi mustasta miehestä joka on raiskannut täällä teinityttöjä. Ja sakissa ollut vielä useampi menossa mukana. Ja saatu vielä joku näistä kiinni..

Mikä on vikanan paikallisessa laissa, että tällaisia sallitaan?

Jos tulet Suomeen nälkää ja sotaa pakoon, niin tarkoittaako se sitä, että voit olla täällä kuten viidakossa ja osoittaa elintäsi sitä kohden mitä haluat? Jos minulta kysytään, niin rikoksentekoväline samantien valtiolle ja sen päälle maasta karkoitus. Jos ei ole itsellä varaa maksaa poistumista, niin kyllä täällä on kivilouhoksia ja tulevat louhokset lisää, missä tienata se lipun hinta!

Meillä on omastakin takaa näitä seksuaalisesti kieroutuneita. Sanokaa rasistiksi sitten, mutta tällaisia ulkomaalaisia meillä ei kaivata ensimmäistäkään..

Täällä on paljon hyviäkin ulkokansalaisia, en ajattele heitä vastaan mitään pahaa. Jos ette usko, niin olen melkein päivittäin tekemisissä ulkolaisten kanssa. Ja he ovat kunnollisia. Ja ettehän te usko, piirrätte minulle hakaristi jo nyt otsaan - pitääkö minun laulaa marssilaulu vai laulatko itse?

Mutta jos tänne tullaan elämään kuin eläimet pellossa, kuten joissain maissa kanoja pidetään takapihalla, niin heitä pitäisi kohdella kuin eläimiä. Tarpeeksi kun antaa selkään, niin he haluavat pois. Rajalle pitäisi laitta kyltti, että tule ja porsastele täällä, niin tiedän miltä entisen kotipihasi siasta tuntuu kun kepillä sitäkin löit..

Ja joku viherpiipertäjä tähänkin sanoo vastalauseensa, Siihen asti kun se Bubba raiskaa sinutkin jossain puistossa. Kuunnellaan sitten miten puolustat tätä avutonta kaveria joka vaan vahingossa.

Ja jos vielä ajattelet minua ulkomaalaisten vihaajana ja rasistina, niin lues ihan piruuttaan vielä kerran.. Sanoinko, että minulla on jopa ulkolaisia kaverina?

Jotkut asiat vaan on niin kuin ne on. Rajat kiinni Afrikan suuntaan - ovat sanoneet ei-suomalaiset kaverini.