Ehkä minut leimataan tämän myötä (jälleen kerran) natsiksi, mutta sanottava se on silti.

Oikeasti! Nyt on olemassa jo järjestöjä vinkumassa sen vuoksi, että näillä kerjäläisillä ei ole asuntoja tai muuta majapaikkaa. Meillä on kuulkaa kukkahatut omasta takaa ihmisiä joilla ei ole majapaikkaa. Miksi suomalaisen pitää asua veneen alla Suomessa ja antaa jollekin kerjäläiselle kämppä periaatteella "kun ne nyt sattuu olemaan köyhiä ulkomaalaisia"..?

Jatkuvasti saa myös lukea ja kuulla kuinka nämä sankarit rosvoavat siellä ja täällä, miksi meidän pitää olla siis heille ystävällisiä? Siksi, että lopettaisivat sen? Höpö höpö, kasvakaa aikuisiksi - meillä on rosvoja ihan omastakin takaa.

Vapaa liikkuvuus on hieno asia, kannatan sitä ehdottomasti! Mutta jos vapaa liikkuvuus tarkoittaa sitä, että voi elää kuin pellossa vieraan maan varoilla, niin minulla on ehdotus. Otetaan kaikki meidän rosvot, varkaat, yms nippuun ja laitetaan ne vaikka Saksaan tai Britanniaan. Voidaan sitten tukea ulkolaista varasta niilläkin rahoilla ja katsotaan sen jälkeen kuin äkkiä tuo vapaa liikkuvuus saa uusia määritelmiä.

Vapaa liikkuvuus tarkoittaa liikkumista, ei "vapaudut vankilasta" -monopolikorttia.

Ja kyllä, minua sieppaa aivan äärettömästi nämä tissiposkiset maailmanparantajat. Ollaan niin hienoja kun hyysätään telttaan asettunutta ulkolaista. Miksi vitussa sinä et yritä auttaa sitä suomalaista jolla ei ole edes sitä telttaa?!