...vaan saisi minun puolesta lopettaa keikkumisen ja pistää hommaan pikkasen vauhtia..

Onhan se toisaalta lystiä kun ilmat lämpenee ja hanget sulaa, mutta eikö voitaisi siirtyä suoraan plus 10 asteeseen ja auringonpaisteeseen? Sen sijaan nautimme juuri ja juuri plussakeleistä ja vesisateesta. Pihat on sellaisia loskalammikoita täynnä, että ei mitään rajaa ja kaikella kansalla on hauskaa kun saa pojottaa polviaan myöten märässä.

Toisaalta, liian nopea lämpeneminen aiheuttaa taas ne perinteiset kevättulvat, mutta tulee ne kuitenkin.. Ja kuka sen omakotitalon käskee tekemään sinne joenvarteen, kun tiedossa on kuitenkin se, että keväällä se kellari on taas täynnä vettä. Ja sitten taas nähdään kymppiuutisissa miesparka valittamassa kuinka kehnosti luonto hänen taloaan kohtelee..

Oikeastaan tuollaisille tulva-alueelle rakentajille ei pitäisi myöntää minkäänlaista vakuutusta tulvan varalle. Eiköhän ne pahimmat tulvapaikat ole kuitenkin olleet tiedossa jo vuosia, niin sehän on lähinn rakentajan omaa järjenkäyttöä jos sinne alkaa pykäämään..

Taidan rakentaa talon sellutehtaan viereen ja valitan sitten jokaisessa mediassa miten ei ole hiljaista koskaan ja savu tulee ikkunoista ja ovista sisään.