Lapsiasiainvaltuutettu on kiinnittänyt huomionsa Lordiin..

Haluaisinkin nyt kysyä arvon valtuutetulta, että mitä ihmettä liikkuu päässä vai liikkuuko mitään?

Silloin kun itse olin pentu, silloin nähtiin yhdeksän uutisissa teloituksia Afrikasta ja ainoastaan varoituksella, että sisältää raakaa materiaalia. Tosin silloin laulettiin naurettavia lauluja euroviisuissa kuten nykyäänkin.

Ja ei, en ole vieläkään tappanut ketään, en ole murhannut edes sitä hevosta vaikka se leipäni päällä onkin. Onko minusta siis tullut jotenkin epänormaali katsottuani teloituksia kiväärillä? Nykypennut katsoo netistä Irakin teloituksia jossa otetaan pää irti ruosteisella keittiöveitsellä..

Pitääkö tässä pyytää vielä joku Hys-Hys-Hyssälä mukaan, että saadaan vielä uutisetkin kieltää sillä varjolla, että siellä on Lordi vilahtanut? Eikö voitaisi samantien kieltää ihmisiltä paskanpuhuminen parvekkeilla, koska lapset saattaa saada siitä vaikutteita?

Älkää nyt ymmärtäkö väärin, taas.. Olen yhä sitä mieltä, että lapsia todellakin pitää suojella kaikelta pahalta. Mutta mitä sitten tapahtuu kun lapset eivät enää voi edes Lordia katsoa teeveestä kun "ne näyttää niin pelottavilta".. Jonkun pitäisi mennä nyt peilin eteen ja se en ole minä. Tässä maassa on jo nyt ihan liikaa pumpulissa kasvaneita lapsia ja ne on teidän eläkkeenne maksajia.

Ja sitten kielletään myös kurinpito.. Lapsi voi saada trauman jos sitä tukistaa tai edes pakottaa nurkkaan sen jälkeen kun se on potkinut naapurin mummoa ja vienyt siltä rahat. Täh?! Jos saisin vaikuttaa menneisiin, niin minullekin olisi pitänyt antaa koivuista oksaa ja ihan perkeleesti, vaikka en ole koskaan mummoja potkinutkaan. Mutta kun ei voi, kaikki on nykyään kiellettyä. Pitää olla lapselle kaverina ja lapsi ei enää ymmärrä mikä on kaveri ja mikä on vanhempi.

Mennään niin kauniisti kaselikkoon näiden sosiaalipask.. sosiaalitätien kanssa, että ei mitään rajaa...

Tällainen pumpulissa kasvanut kun laitetaan armeijaan ja myöhemmin töihin, sanokaa minulle millä niille antaa toimenkuvaan käskyn.. Nokun päällikkö sanoi, että minun pitää olla töissä aamulla ajoissa - eikö se ole kiusaamista..

Kielletään parrat ja rumat naamat, niin on lapsia varten mukava maailma ja kielletään vielä kiroilukin parvekkeella niin on Hyssäläkin tyytyväinen.

Tämä homma menee kohta päin helvettiä ja lujaa!

Anteeksi lapsukaiset kiroilusta, ei kai vittu tullut traumaa?