Poika joutui pakolla .. tai pakolla ja pakolla, vapaaehtoisestihan minä sinne menin rentoutumaan.. Kuitenkin, poika oli maaseudun rauhassa joulua pitämässä pari päivää.

Perjantai meni nassakkaan Kuopiossa kun kävi kylällä katselemassa mitä tapahtuu ja vieläkö tuttuja on liikkeellä -kerrassa lysti oli taas väkeä nähdä. Lauantaina maaseudulle ja toisaalta joulun tunnelman tekee aika pitkälle se, että on täydellisessä pimeydessä ja hiljaisuudessa takan edessä yksin alamökillä. Ei tarvinnut edes ylätalolle mennä vanhempien seuraan muuten kuin syömään ja saunomaan, muuten sai olla ihan omassa rauhassa ja ladata sitä kuuluisaa paristoa.

Mutta rajansa kai kuitenkin kaikella.. Etenkin sen jälkeen kun pakotin pelkästään vanhempien kunnioituksesta itseni joulukirkkoon. Jollain tapaa piti itsensä palkita ja kiitos Merville, jonka seurassa iltaa vietti. Enemmän ko lysti nähdä vanhaa ystävää joka kaiken lisäksi on yksi niistä harvoista joita osaa arvostaa ihan oikeasti.

Päivän yritin vielä sinnitellä maalla ja sitten tuli stoppi.. Liika hiljaisuus on kuitenkin liikaa. Kuopioon ja lystinpitoon. Ja kai se on sanottava sitten, että otin esikuvasta mallia, Paha Pukki.. ;)

Nyt kun postaa taas tutulla kämpällä ja odottaa aamulla alkavaa arkea, niin jotenkin sitä vaan osaa arvostaa kuitenkin vanhoja kotikontuja ihan toisella tapaa. Hauskaa täälläkin on joskus, mutta jostain syystä Kuopion reissut saa aikaan paljon hyviä muistoja ja niitä mitä ei halua edes häveliäisyyssyistä muistaa, niin joku niistä osaa kertoa.. Minä muka joskus porsas - ei pidä paikkaansa..

Hyvät välipäivät kansalle, minä teen vaan duunia.. *prkl*