Kerrankin joutuu kehumaan valtiollista rautatietä..

Niinkin usein mitä matkustan VR:n tarjoamilla palveluilla, eli noin kerran kahteen vuoteen, niin ei se juuri ole lystiä ollut. Mutta nyt ihan yllätyin positiivisesti, tai ainakin menomatkalla. Vankkureiksi sattui Pendoliino ja kyllä sillä jo kehtaa kulkea.

Ainoa huono (kaikesta löytyy sanomista) on yhä ja edelleen ravintelivaunun hintataso. Siinä tulee sämpylälle ja munkkiporsaalle ihan katetta, kahvista ja oluesta puhumattakaan.. No, aina ei voi voittaa..

Takaisin meni matka sitten jo huomattavasti paremmin.. Kaikki stressi jäi Mikkeliin, joten ei muuta ko kotio kohti. Ravintelivaunussa oli jo pakko käydä, vaikka hinta onkin kohdallaan. Tosin, edullisempi muki se oli olutta ravintelivaunussa kuin osassa Kuopion baareista.. Pitäisikö siis sanoa, että kannattaa mennä hulttioitumaan junaan? ;)

Mistä muuten tuntee todellisen F1-fanaatikon.. Pieksämäen ja Mikkelin välissä oli metsäpätkä jossa radan vieressä oli yhden tai kahden radan levyinen hiekka-alue. Ensimmäinen ajatus oli "turva-alue". ;) Onneksi on vielä muutama kisaviikonloppu edessä tällä kaudella.