Törmäsin taas uutiseen ja pitää nutista..

Jo 4 200 lupaa kotitalouksista on perustellut luvan perumista tällä digisiirtymällä. Ja viranomaisethan tiesivät jälleen, että kuin siinä käy.. Muutamat peruvat vain lupansa. Muutamat tosiaan. Herrojen taholta on myös sanottu nyt, että kunhan saadaan maahan taas synkkää ja pimeää, niin alkaa teeveeluvat mennä kaupaksi ja teeveekin kelpaa taas.. Jos tästä maasta löytyy pari minun kanssani samanhenkistä, niin katsotaan..

Minulla ei ole teeveelupaa. Tosin ei minulla ole sitä taikalaatikkoakaan. Ja nyt kun mennään digiaikaan, niin entistä vähemmän on syitä moisia hankkia. Etenkin kun kaikki katsottava siirtyy maksupuolelle ja ne jo viiteen kertaan nähdyt uusinnat pysyy ilmaisella.. Ja pian tulee HD ja sitten ihmetellään jälleen. Taas yksi syy.. Tässä valtakunnassa kun nuo tekniset kehitykset ovat olleet lähinnä kuppausta, kun yksi on saatu rahastettua, niin toinen tilalle, vaikka lain ja asetuksen velvoittamalla pakolla.

Jos joku nyt sitten ihmettelee mitä ajattelin katsoa kun talvi tulee ja syyspimeät.. Koneessani on DVD-soitin ja jos oikein pääsee rahoihinsa, niin hankin soittimen ja tykin. Kelpaa katsoa.. Ja jos ei kelpaa, niin netti on katsottavaa väärällään.

Ja jos Yle päättää siirtyä nettitarjonnassaan teeveelupien maksajia suosivaan tapaan kuten on uhkailtu - enää ei yleä katsota kuin luvalla, niin miten se poikkeaa maikkarin maksunetistä? Ei mitenkään.. Ja vaikka olenkin entinen Ylenkin palkkaa nauttinut, niin jää silti.. Siirryn ulkomaisten palvelujen pariin, vaikkakin Yle tuottaa ihan kohtuullista kamaa - ei vaan kiinnosta maksaa jos samaa saa muutenkin.

Kupatkaa herrat ihan rauhassa, minulta ette saa penniäkään. Eikä sitä saa se boxikauppiaskaan.