Poliisi jatkaa Jokelan ampujan perheen suojelua..

Pitäisiköhän joidenkin ottaa ja miettiä hommaa tarkemmin.. Tekisi mieli sanoa idiooteiksi, mutta tällä kertaa jätän aiheen arkaluontoisuuden puolesta sanomatta - ihan vaan kunnioituksesta tapahtuneen kärsijäosapuolta kohtaan.

Miksi poliisin täytyy suojella heitä? Siksi koska maailmaan mahtuu näköjään vieläkin niitä, jotka vannovat esi-isiensä ja jumaliensa kautta, että perhe se on aina pahin. Eikö ole millään mahdollista, että kaveri vaan napsahti ja se siitä - pitääkö siitä vielä perhettä syyttää? Eiköhän silläkin perheellä ole ihan tarpeeksi itsesyytöksiä ja miettimistä ilman, että joku räkäposki tai maailmanpelastaja on naukumassa ovella.

Ymmärrän myös vihan mitä uhrien omaiset kokevat, mutta onko se oikeutettua? Jos menette ja kostatte, niin teistä tulee eräs suomessa vaikuttavan vähemmistön kaltainen. Ja ennen te olette lähikuppilassa aina haukkuneet tätä vähemmistöä...

Ainiin.. Nykyään ei saa kukaan tehdä mitään, paitsi tuoda kukkia ja onnea ovesta.. Ikävä kyllä, tämä on paska maailma - yritä tottua siihen.