Kaikkea se sotahurja löytää kun ei edes etsi...

Arvelin ihan piruuttani kierrellä paikallisia sotahistoriaan liittyviä paikkoja ja kas kummallista - kuvattavaa olisi vaikka kuinka ja osaa ei edes kehdannut alkaa kuvaamaan kännykällä jossa kuvan taso on mitä on.. Pitänee palata joskus ihan oikean kameran kanssa asiaan..

569786.jpg
Ne teistä epäonnisista jotka joskus on joutuneet palvelemaan SavPr:n hellässä otteessa, te tunnistatte paikan aivan varmasti.. ;)

569785.jpg
Ja jos on joutunut joskus palvelemaan SavPr:n hellässä otteessa, on väistämättäkin tullut törmänneeksi tällaiseen kapistukseen.. Kyseessä on siin BTR-60, eli Petteri.. On se kolho, mutta jos tuollaisessa on joutunut melkein viikon asumaan kertausharjoitusten merkeissä, niin on se omalla tapaa aika viehättävä.. *naur*

569789.jpg
Suosittelen myös tutustumaan alueelta löytyvään panssarikumpareeseen.. Tai kai se vielä sillä nimellä tunnetaan, en tiedä, mutta minun palvelusaikana se oli vielä sillä nimellä.. Hiukan ovat menneet kääntelemään uuteen uskoon järjestystä, mutta kyllä tuolla saa aikaa kulumaan ihmetellessä ihan hyvin..

569787.jpg  569788.jpg
Palkitsen vielä parilla kuvalla.. Kannattaa käydä tutustumassa myös vanhaan kassualueeseen jos sattuu mahdollisuus.. Ikävä kyllä museot eivät olleet enää auki siihen aikaan kun tuolla liikuin, mutta ihan nähtävää ja ihmeteltävää siellä silti on.. Pitänee ensivkonloppuna yrittää jos kerkeää käymään ihan museossakin pällistelemässä.

Sota on aina pahasta, mutta jos sitä on joskus käyty, on hyvä tietää millaisilla kalustoilla sitä on puuhattu. Toivokaamme kuitenkin, että rauhan aika jatkuu, niin meillä kuin muillakin.