...jotka kuuluisi jättää sanomatta, ehkä nämä on niitä. On myös tiettyjä asioita jotka kuuluu sanoa, minun mielestä nämä nimenomaan on niitä. Jos joku polttaa narukeränsä tästä, niin antaa mennä...

Ensinnä leimaan kai itseni rasistiksi.. Halmeen poika, miksi, oi miksi? Miksi menit hölmöilemään ja saamaan syytteitä sieltä ja täältä? Menit syömään omaa arvostustasi sillä. Ja juuri sillä hetkellä kun luulin, että arkadialla on kerrankin mies joka sanoo miten homma on. Olisi edes joku ollut joka olisi yrittänyt pitää nämä leuhkat mutut kurissa.

Nyt minut puolestaan leimataan kaalinpurijaksi, mutta vihreissä on eräs herra joka ymmärtää edes jotain tietokoiden kummallisesta maailmasta. Mutta jos hän avaa suunsa, niin löytyy joku virkamies heti esittämään viisasta kommenttiaan ja olemaan oikeassa, joku viimeisen päälle vanhan kaartin edustaja. Ja tämä virkamies ja vanhakaartilainen kirjoittaa paperinsa yhä sillä kirjoituskoneella ja ihmettelee miksi tietokoneita käytetään ja mistä näyttöön tulee virta..

Kai minä olen sitten samalla hyvinvoinnin ja kirkonvihaaja, mutta... Nämä Hyssälät ja kristilliset voi painua.. Täällä on hyysääjiä nähty jo ihan tarpeeksi. Kaikkien pitäisi sukeltaa pumpuliin ja pysyä siellä, niin hyvä tulee - ja just joo. Nakkiputkalla jos ei ole koskaan käynyt, niin ei ole sitä 40v työttömänä ollutta alkoholistireiskaakaan nähnyt. Ja alkoholistireiskalla menee tosi hyvin kun se ei parvekkeella tupakoi ja kuuluu kirkkoon.. Mitä vittua?

Yksi lempilapseni on sitten tämä kulttuuriministeri.. Jos on missi, niin on missi. Panisin tänäänkin sillä on sitä näköä vieläkin. Kiitos siitä. Mutta en älyn takia. Todella hieno päätös oli meidän uusi lex Karpela, pitää kehua ihan vieläkin. Ja minkä helvetin takia kaikenmaailman pilliinpuhaltajille ja pianonpimputtajille pitää jakaa rahaa niin piruna? Eikö esim työttömyyden karsiminen olisi tärkeämpää? Jossain päin maailmaa ovat alkaneet suosimaan oikeita hakkereita tekemään ihan oikeita hommia, mutta Suomi -nimisessä paikassa kai on kohta laitonta edes omistaa tietokonetta, sillähän voidaan pelata peliä jonka isoisä aikoinaan kopioi.. Ja sanoisit niille turkulaisille mielenosoittajataiteilijoille, että voivat taiteilla kotonaan. Ei siihen tauluun suttaamiselle tarvita enää erillistä tilaa kun kännipäissään modernia tekevät, osaa ne ryypätä kotonaankin.

Pitäisi saada sinne teidänkin mäelle joku joka jotain sainoisi. Vaan minutkin jos sinne tuotaisi, niin luulen, että keltaisella lehdistöllä ja puhemiehellä olisi enemmän löysässä kuin Velton baskerin kanssa koskaan. Onneksi siellä sentään sallitaan yhä väliinhuutelut. Piste siitä.